Iulia Vântur, implicată într-un scandal cu conotații religioase: „O mascaradă grotească!”

 

Actrița a stârnit un val de critici din partea conaționalilor săi după un spectacol susținut în India.

 

Iulia Vântur a susținut un concert, care a fost apoi urcat pe Youtube și care nu a fost primit tocmai bine de români. Asta pentru că artista, îmbrăcată într-un costum traditional indian de culoare albastră, a ales să reinterpreteze colindul „La Betleem colo-n jos”, însă în limba indiană. Fanii români ai cântăreței nu s-au mai abținut și au criticat-o dur pe aceasta.

 

Revolta românilor a fost evidentă în comentariile lăsate pe Youtube. „Transformarea unui colind superb, creștin ortodox, într-o mascaradă grotescă, cum văd și aud aici. Eu nu am văzut vreun român care să ia în derâdere religiile indiene. Iulia Vântur, să-ți fie rușine!”, a scris un internaut. „Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiană păgână pe care dansează lasciv!”, a fost categoric un alt urmăritor.

 

Alții au ales să o critice pe vedetă pur și simplu pentru interpretare și ținută: „Totul este horror. De la ținuta pana la culoarea parului si stiling si de la voce pana la miscarile nenaturale. Intregul show este nemaintalnit de prost!!” „Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut spectatorii banii înapoi. Asta-i spectacol?”, a fost concluzia unui alt fan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest