Iulia Vântur, totul despre relația cu Salman Khan: „Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei”

 

Actrița a vorbit deschis despre relația cu vedeta indiană, a explicat de ce nu s-au căsătorit, dar și de ce nu a devenit până acum mamă.

 

Iulia Vântur, 42 de ani, trăiește o poveste frumoasă de iubire în brațele actorului indian Salman Khan. Totuși, nu au fost momente izolate cele în care s-a zvonit că aceștia s-ar fi despărțit. Vedeta din România a ținut să pună capăt acestor speculații și a reiterat că povestea de iubire cu faimosul actor indian continua.   

 

„Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?! Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani…’’, a declarat Iulia Vântur pentru VIVA!

 

Firesc, după atâția ani de relație, tradiționaliștii se întreabă de ce cuplul nu și-a legalizat relația. „Respect instituția căsătoriei, însă știu că nu un document stabilește implicarea și intensitatea vieții mele sentimentale. Dacă mă gândesc bine, implicarea sentimentală și traiul zilnic efectiv au durat, în cazul ăsta, mult mai mult decât multe căsătorii despre care tot auzim” a explicat actrița.

 

Iulia Vântur a răspuns și la întrebarea legată de când va deveni mămică: „Nu mă mai obosesc. Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest