Jador, fidel Alexandrei Dobbia! Cum a refuzat o pretendentă la inima lui!

 
+3 click pentru
galerie

Manelistul are mare priză la reprezentantele sexului frumos, însă acesta e implicat trupă și suflet în relația pe care o are cu vloggerița.

 

Faptul că Jador este unul dintre cei mai doriți bărbați de la noi din țară nu mai încape nicio îndorială. Atât la concertele sale, cât și pe rețelele de socializare, manelistul este asaltat de fane. Însă, din câte se pare, relația cu Alexandra Dobbia este cât se poate de serioasă, drept pentru care artistul caută să scape cât se poate de elegant de fetele care-l asaltează cu mesaje în care își manifestă dorința de a-l cunoaște mai bine.

 

Celebritatea și șarmul său au făcut ca manelistul să fie unul dintre artiștii români care să nu mai aibă nevoie să ducă muncă de convingere cu o fată, din contra el este cel care a ajuns să selecteze partenerele pe care și le dorește. Iar dintr-o conversație pe WhatsApp rezultă fără putere de tăgată că artistul nu vrea să facă vreun pas greșit în relația pe care o are de câteva luni cu Alexandra Dobbia, fata care a devenit virală pe TikTok.

 

Una dintre fanele artistului și-a dorit mai mult decât să-i asculte acestuia melodiile, drept pentru care l-a abordat destul de direct pe Jador. Însă, tânăra s-a izbit ca de un zid de refuzul acestuia de a se cunoaște mai bine. Cântărețul i-a spus fetei, franc în față, că nu este genul lui, drept pentru care nu este cazul să mai insiste.

 

- Sunt mai sentimentalist;

- Eu zic dacă ne vedem doi altă dată. Și nu sunt genul tău?

- Nu. Ești o fată mișto, dar nu ești genul meu de femeie”, așa a decurs conversația dintre cei doi.

 

De câteva luni, Jador este într-o relație cu Alexandra Dobbia, o fată stabilită în Spania, pe care artistul o vizitează ori de câte ori are ocazia. Tânăra are mii de urmăritori pe aplicația Tik-Tok, asta după ce bunica ei, ''Bunica Gherghina'', a devenit virală


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest