Jador și-a luat o mașină de sute de mii de euro

 

Jador se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi, iar de sărbători și-a cumpărat bolidul de lux la care visa de ceva timp. În exclusivitate pentru Antena Stars, artistul a vorbit despre noua achiziție, mărturisind că a muncit atâția ani pentur a-și putea permite această mașină.

După ce Dorian Popa „s-a lăudat” cu noua achiziție, a venit rândul lui Jador să vorbească despre mașina cumpărată de curând. Artistul a recunoscut faptul că visa de ceva ani la un astfel de bolid, așa că a muncit ani întregi pentru a-și putea permite.

Cu toate acestea, cântărețul a mai spus că suma nu este una deloc de neglijat și că ar fi putut să investească banii în altceva.

„M-am pus la volanul unei mașini de genul acesta, m-am simțit bine la volan. Știam că e o investiție proastă și puteam să fac altceva cu banii decât treaba asta, dar până la urmă sunt tânăr și muncesc de atâția ani zi și noapte și am considerat că merit și eu să îmi fac o poftă de genul acesta”, a spus Jador, la Antena Stars.

În plus, Jador a mărturisit că noua achiziție nu reprezintă un motiv pentru a deveni un alt om, așa cum ar fi considerat unii dintre fanii săi.

„Dacă îmi iau o mașină atât de scumpă, nu înseamnă că eu sunt alt om, am mașini mai scumpe, de fapt, decât aia, doar că e numele, de aceea spune lumea: „Ce mașină misto are băiatul ăsta”, adică nu mă schimbă cu nimic”, a mai spus artistul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest