Jean de la Craiova i-a surprins pe jurații de la Chefi la Cuțite: „E o bucătăreasă care are 10 ani experiență!”

 

Dacă se lasă de cântat, artistul are viitorul asigurat în bucătărie! „Biban a la Jean” a făcut senzație printre chefi!

 

Jean de la Craiova a deschis noul sezon al show-ului Chefi la cuțite. Acesta le-a pregătit juraților un preparat propriu, pe care a învățat să-l gătească în doar câteva ore potrivit propriilor spuse. În fața Irinei Fodor, artistul a recunoscut că dorea să încerce un preparat mai complicat, dar atunci când a văzut lista de ingrediente s-a speriat.

 

„Am vrut să vin de mult, crede-mă, dar nu m-am simțit în stare, pentru că aici trebuie să ai multe policalificări, să respecți norme de tehnică a securității a muncii. Inițial am vrut să gătesc altceva, cu totul mai special, dar necesita multe ingrediente, foarte multe produse. Când am văzut lista, am zis ce-i asta, rețetă? Nu ma duc la farmacie”, a spus cântărețul.

 

În cele din urmă s-a orientat spre „Biban a la Jean”, un preparat firește din pește, cu usturoi, și legume trase la tigaie. În timp ce îl prepara, cântărețul a spus: „Vreau să iasă bine. Să-i dau pe spate pe jurați. Îmi place să bucătăresc, sau mai degrabă să o încurc pe soție în bucătărie. Mai bine să când ceva de supărare așa, când toc o ceapă. M-aș bucura să se strângă toți trei pe farfurie, să se întrebe cine-i bucătaru. O să iasă bibanul ăsta țâță de mâță! Făcut așa cu niște șmecherii d-ale mele”.

 

Chefi au lăudat preparatul pregătit de Jean de la Craiova și au avut un șoc când au văzut cine l-a gătit. Înainte să afle, Scărlătescu și-a dat cu părerea: „Eu zic că e o bucătăreasă care are 10 ani de experiență”. „E domnișoară, frumoasă, elegantă, cred că e designeriță”, și-a dat cu părerea și chef Dumitrescu. În cele din urmă, când Jean de la Craiova și-a făcut apariția în fața juraților aceștia au rămas surprinși și a primit cuțitul mult râvnit.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest