Jean Gavril a lansat un atac fără precedent la adresa Andreei Bălan: ” E puțin maniacă, vrea numai locul 1”

 

Concurentul s-a arătat deranjat de spiritul prea competitiv demonstrat de cântăreață atât la America Express cât și la alte întreceri la care a participat.

 

Conflict de proporții pe Drumul Aurului la America Express. Protagonistul principal: Jean Gravil, care i-a reproșat Andreei Bălan că este dispusă să facă orice doar să câștige, fiind nemulțumit de spiritul considerat prea combativ al acesteia. Artistul a susținut că vedeta îl vede drept un dușman în competiție.

 

„Vreau să aflu cu ce-am supărat-o și cu ce am deranjat-o de m-a declarat dușman, chiar vreau să aflu cu ce am greșit. (...) Știu că îmi poartă pică. (...) La Dancing on Ice am cuunoscut-o pe Andreea Bălan și cumva mi-am spus că abia așteaptă să ne accidentăm noi, ca să intre ea în locul nostru și eram ”Bă, ce fel de om ești?!”. Mi-am dat seama că e super bătăioasă, super competitivă, dar este și rea. (...) Ea vine cu atitudinea « eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri ». E puțin maniacă, vrea numai locul 1.”, a spus Jean Gavril.

 

Cântăreața s-a ferit să dezvolte un eventual conflict și a preferat doar să precizeze că nu-l consideră pe Jean Gavril un dușman, ci un simplu competitor cu care se află în luptă în cadrul emisiunii concurs America Express.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest