Jennifer Lopez, în doliu pe social media!

 

Jennifer Lopez a pierdut o persoană dragă. Cu siguranță este vorba despre cineva extrem de important pentru artistă, căci a luat imediat o decizie radicală. Mai exact, J-Lo a blocat toate postările de pe Instagram. Practic, nu se mai văd nici fotografiile postate de vedetă, nici clipurile video și nici alte detalii. Mai mult, fotografia de profil a acesteia este una neagră, de doliu. 

Totul este cu atât mai dramatic cu cât ieri, Jennifer Lopez s-a putut bucura de un real succes în social media, după ce a postat un clip pe TikTok cu ea și Ben, care a făcut ravagii. Filmulețul a primit peste 2.4 milioane de aprecieri, însă fericirea starului a fost umbrită de o moarte neașteptată. 

Deși nu se știe încă cine a decedat, este clar că Jennifer Lopez este extrem de afectată de pierderea suferită, din moment ce a blocat totul în social media. 

Jennifer Lopez nu a aplicat acest lucru doar pe Instagram, ci și pe celelalte rețele de socializare pe care activează. Printre acestea de numără Twitter, Facebook, TikTok.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest