Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret! „În sfârșit, am făcut-o!”

 

Ceremonia a avut loc în Las Vegas, Nevada, iar la ea au participat cei 5 copii ai lor, rezultați din căsătoriile anterioare, precum și prieteni apropiați.

 

Jennifer Lopez a făcut marele anunț într-un mod inedit: printr-un newsletter pe care l-a transmis fanilor. Informația a fost însoțită și de mai multe imagini superbe de la nuntă, dar și de un mesaj emoționant despre povestea de dragoste dintre cântăreață și actor.

 

„În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie. Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp', le-a povestit Jennifer Lopez fanilor, prin intermediul newsletter-ului și s-a semnat cu numele de Jennifer Lynn Affleck.

 

Jennifer Lopez a confirmat vestea căsătoriei pe contul ei de Instagram: „Am făcut-o. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se dovedește că dragostea are răbdare. Douăzeci de ani de răbdare. Este adevărat ce se spune: „Tot ce ai nevoie este dragoste'. Suntem atât de recunoscători că avem asta din abundență, o nouă familie minunată de cinci copii minunați și o viață pe care nu am avut niciodată mai multe motive să o așteptăm cu nerăbdare”.

 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au început să formeze un cuplu în decembrie 2001. La acea vreme, artista i-a dedicat mai multe melodii și chiar au filmat un videoclip împreună. Un an mai târziu, în 2002, aceștia s-au logodit. Deși au plănuit atunci data nunții, pentru anul 2003, cântăreața a decis să rupă logodna și s-au separat. Au anunțat despărțirea în 2004. Ulterior, cântăreața s-a întors în brațele soțului ei, Ben Affleck, după ce s-a despărțit de Alex Rodriguez. Aceștia din urmă formau un cuplu de patru ani și erau și logodiți. JLo a mai fost măritată și cu artistul Marc Anthony, timp de un deceniu, din 2004 până în 2014, dar și cu fostul ei back-up dancer Cris Judd, din 2001 până în 2003.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest