Jo: „De o săptămână sunt la pat!” Ce probleme de sănătate are vedeta

 

Jo, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, se confruntă cu o viroză. În urmă cu câteva zile, cântăreața a fost nevoită să își anuleze un concert! Ce a pățit astăzi, când se afla pe scenă.

Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu urmăritorii ei din mediul online. De data aceasta, Jo le-a mărturisit fanilor că în timpul concertului de astăzi, chiar la ultima piesă, i s-a făcut foarte rău și a simțit cum făcea febră.

„Voiam să vă zic ce experiență am trăit astăzi și ce mi-am dat seama. Eu de o săptămână sunt la pat, astăzi am crezut că mă simt un pic mai bine cumva pentru că mi-am și alimentat asta în cap, știam că am concert astăzi și că trebuie să fiu bine. (...) La ultima piesă mi s-a făcut super rău, am simțit cum fac febră iarăși și am tras concluzia că, pur și simplu, corpul nostru știe atunci când ai nevoie de el, cât ai nevoie de el, știe să își dozeze energia în așa fel încât să îți termini treaba și atât”, a mărturisit Jo pe InstaStory.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest