Jo, procedură estetică: "Nu mi se pare greșit...”

 

Jo este una dintre cele mai îndrăgite și patreciate cântăreațe de la noi din țară. Vedeta a trecut pragul medicului estetician și și-a făcut o schimbare majoră la nivelul feței, mai exact eliminarea gușei.

Jo a decis să-și facă o intervenție estetică la nivelul feței, motiv pentru care a mers în cabientul unui medic cunoscut din Capitală. Vedeta le-a mărturisit fanilor că este bucuroasă că a reușit să facă această intervenție la nivelul feței.

''Zilele astea, mai exact sâmbătă, mi-am făcut o intervenție, așa pentru sufletul meu. Am scăpat de gușă. Ca după orice intervenție, te recuperezi mai greu și treci prin tot felul de stări sau dureri.

Mi-am dat seama ca tare nesuferită sunt atunci când nu pot sa funcționez singură la capacitate maximă, tare greu îmi e sa cer sau sa accept ajutor, dar tare tare norocoasă sunt că le am pe mama și soră-mea sa ma suporte și sa ma ajute indiferent de stările mele de nervi sau plâns sau divă pe ciclu’. În locul lor n-as fi avut atâta răbdare cu mine, o sa le fac câte o statuie la fiecare in parte. După 3 zile de la intervenție totul arată wow, sunt mega încântată de rezultat.'', a scris Jo pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest