Joaquin Bonilla s-a întâlnit cu o parte din familie în Mexic: „Când l-am văzut pe Juan Carlos…”

 

Concurentul a ajuns în orașul natal unde a căutat-o pe verișoara lui Ena. Au fost momente pline de emoție pentru coechipierul lui Ovidiu Buta.

 

Pe Drumul Aurului, la America Express, Joaquin Bonilla a ajuns în orașul natal din Mexic. Acolo, colegul lui Ovidiu Buta a mers din casă în casă, dornic să-și reîntâlnească verișoara, pe Ena. După mai multe ore de căutări, Joaquin Bonilla a descoperit casa în care locuia ruda sa, doar că aceasta nu era acasă.

 

„Primul meu gând a fost că toată familia mea locuiește în sud. Nu erau departe de centru, dar verișoara mea, Ena, s-a mutat undeva pe aici. Am fost la o casă, dar nu știu adresa. dar știu că e pe aici. (...) Nu știu casa exactă, dar erau niște clădiri ca reper. Suntem așa de aproape, iar în spate era o casă veche, roz, era un orfelinat. Oboseala maximă și tristețea și emoțiile și fericirea…toate erau în același timp pe mine. Mi-a spus că a plecat la o masă, atât. Mi-a spus că nu au numărul lor de mobil și a închis ușa. Și am spus că eu nu plec de aici. Dorm pe stradă și măcar când ajunge verișoara mea, plec la cursă”, a spus Joaquin Bonilla.

 

Chiar dacă verișoara Ena nu era acasă, Joaquin Bonilla s-a întâlnit cu soțul acesteia, declarând că această revedere a fost unul dintre cele mai emoționante momente din timpul competiției: „M-a luat în brațe și a fost cel mai frumos moment de la America Express, când l-am văzut pe Juan Carlos. Primul lucru pe care mi l-a spus a fost: „În ce hal arăți”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest