Jorge, mesaj amuzant când a împlinit 9 ani de căsătorie cu Ramona Prodea: „Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea”

 

Între cei doi soți există o diferență de vârstă de 10 ani, dar se înțeleg de minune. Artistul i-a mulțumit soției sale că i-a fost mereu alături.

 

Jorge și Ramona Prodea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, oficializată în urmă cu 9 ani. În ciuda diferenței de vârstă, Ramona fiind cu 10 ani mai mare decât cunoscutul artist, relația lor de cuplu funcționează perfect. Elocvent în acest sens este și mesajul pe care artistul l-a urcat pe rețelele de socializare pentru ca toată lumea să înțeleagă cât de fericit este alături de aleasa inimii lui.

 

„De 9 ani, de câte ori sufeream și mă lua nebunia, ma liniștea soția! De câte ori mă pierdeam și mă apuca blasfemia, mă îndruma soția! Când voiam „altceva” și mă apuca xenofilia, se reinventa soția! Când eram nervos și mă apuca sfădălia, mă calma soția! Când exgeram și mă lua megalomania, mă potolea soția! Când cheltuiam prea mult și mă păștea sărăcia, mă pondera soția! Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea, soția mea! Ești echilibrul meu, de 9 ani! La mulți ani, Pisoi!”, a scris cântărețul pe pagina sa de Instagram

 

Când s-au întâlnit prima dată, Jorge nu știa cu ce se ocupă Ramona, având o  surpriză să afle că viitoare sa soție deține o avere considerabilă. Ramona Prodea este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică la un o companie ce produce microprocesoare pentru computer. Compania deținută de Ramona este a doua cea mai mare companie cu o astfel de producție din lume, iar poziția deținută este una foarte bine. Ramona Prodea are în subordine 11 țări, printre care Ungaria, Croația, România, Serbia și Bulgaria


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest