Jurații au rămas uimiți de dezvăluirile Oanei Ivanciuc la Chefi la cuțite: pasiunea pentru piercing-uri și arta torturii

 

Oana Ivanciuc, concurenta în sezonul 11 al emisiunii culinare Chefi la cuțite, a făcut dezvăluiri uimitoare despre pasiunile sale neconvenționale. Tânăra de 23 de ani este de profesie body piercer și are peste 20 de piercing-uri, fapt care a stârnit curiozitatea juraților. Chef Sorin Bontea a întrebat-o dacă ea a făcut piercing-uri fiicei sale, dar Oana a negat acest lucru, spunând că majoritatea locurilor sunt riscante.

„Nu sunt mândră de ce am făcut. A durut dar nu așa rău, am avut dureri mai mari în viață. Îmi pare rău dacă v-am găurit copiii, dar au fost pe mâini bune. Majoritatea locurilor sunt riscante.'', a declarat Oana Ivanciuc la Chefi la cuțite.

Pe lângă acest hobby, Oana este pasionată și de arta gătitului cu sfoară, o metodă de tortură în care oamenii sunt legați în poziții neconvenționale și trebuie să suporte durerea. Ea a explicat că această practică are o componentă spirituală și că persoanele implicate trebuie să lupte cu durerea pe care nu toată lumea o poate suporta.

''Fac arta legatului cu sfoară, provenită dintr-o metodă de tortură. Oamenii sunt legați și stau într-o poziție ceva timp, iar atunci când ești dezlegat simți cum îți circulă din nou sângele și până la urmă este lupta cu durerea pe care nu prea poate să o ducă toată lumea. Noi vrem să promovăm partea spirituală.'', a mai declarat Oana Ivanciuc la Chefi la cuțite

Deși dezvăluirile sale au uimit jurații și telespectatorii, Oana a declarat că nu este mândră de toate lucrurile pe care le-a făcut și că a avut dureri mai mari în viață decât cele provocate de piercing-uri sau de arta legatului cu sfoară. Cu toate acestea, tânăra continuă să exploreze aceste pasiuni neobișnuite și să le integreze în viața sa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest