Kim Kardashian a fost amendată cu peste 1 milion de dolari

 

Kim Kardashian a fost amendată de Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare a Statelor Unite (SEC) cu aproximativ 1,3 milioane de dolari, pentru că a promovat o criptomonedă. 

Kim a fost de acord să plătească o amendă de 1,26 milioane de dolari Comisiei pentru Bursă și Valori Mobiliare (SEC) din SUA, după ce vedeta de televiziune a promovat un activ cripto, EthereumMax, pe Instagram. Pe lângă plata amenzii, ea a fost de acord să coopereze cu autoritățile în ancheta aflată în curs de desfășurare. 

„Acest caz este un memento că, atunci când celebrități sau influencerii susțin oportunități de investiții, inclusiv titluri de cripto active, nu înseamnă că acele produse de investiții sunt potrivite pentru toți investitorii”, a spus președintele SEC, Gary Gensler. 

„Încurajăm investitorii să ia în considerare riscurile și oportunitățile potențiale ale unei investiții în lumina propriilor obiective financiare.”, a adăugat acesta, potrivit CNN. Vedeta de reality TV trebuie, de asemenea, să renunțe la cei 250.000 de dolari pe care i-a plătit pentru postarea pe Instagram despre jetoanele Ethereum Max, plus dobândă, potrivit unui acord al Comisiei pentru Valori Mobiliare și Burse anunțat luni, scrie apnews.com. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest