Kim Kardashian și Pete Davidson s-au despărțit

 

Kim Kardashian și comediantul Pete Davidson s-au despărțit, potrivit cnn.com, după nouă luni de relație. Chiar dacă cei doi mărturisesc în continuare faptul că  au "multă dragoste și respect unul pentru celălalt", programul diferit și distanța i-au determinat pe cei doi să ia această decizie dură în decursul acestei săptămâni. 

"S-au despărțit în această săptămână pe cale amiabilă din cauza distanței și a programului", a declarat o sursă din anturajul cuplului celebru.

Cei doi și-au făcut relația oficială pe Instagram în luna martie și și-au făcut debutul oficial pe covorul roșu în mai, însă au format o relație romantică încă din octombrie 2021.

Într-un episod al serialului ei, Kim Kardashian a vorbit despre faptul că l-a întâlnit pe Davidson atunci când a fost gazda emisiunii "Saturday Night Live" și că a creat imediat o conexiune cu el.

"Am făcut "SNL", iar apoi, când ne-am sărutat în scenă, a fost doar o vibrație", a spus Kardashian în emisiune menționând că Davidson nu a participat la petrecerea de după spectacol. Mai târziu, a spus ea, a decis să îl urmărească.

"L-am sunat pe producătorul de la 'SNL' și i-am spus: "Hei, ai numărul lui Pete?"", a povestit ea. "Și ei au spus: "Da." I-am trimis un mesaj. Nici măcar nu mă gândeam: "O, Doamne, voi avea o relație cu el".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest