La BOOKZONE a apărut Sfâșiere, volumul 2 din seria Wicked (P)

 
+2 click pentru
galerie

La BOOKZONE este disponibil al doilea volum din seria Wicked, de Jennifer L. Armentrout: Sfâșiere. Această serie este ideală pentru toți cei ce iubesc genul fantasy și reprezintă lectura ideală, ce te va ține în suspans preț de câteva ore. Jennifer L. Armentrout este recunoscută pentru scrierile sale diferite, ce țin cititorii cu sufletul la gură. În cele ce urmează, îți vom prezenta pe scurt despre ce este vorba în noul roman și de asemenea îți vom aduce în atenție ce alte cărți mai poți găsi în librăria online BOOKZONE.

Jennifer L. Armentrout este o scriitoare de origine americană, care locuiește în prezent în West Virginia, mai exact în Charles Town. Conform spuselor ei, dedică minim opt ore zi scriind și meditând la următoarele cărți și la modul în care va creiona personajele. Când nu scrie, petrece timpul alături de soțul ei și de cățelul acestora. Cel mai mult îi place să vizioneze filme cu zombie. Interesant de menționat este faptul că autoarea și-a descoperit pasiunea pentru scris în timpul orelor de matematică. Atunci, scria pe ascuns diverse nuvele.

Această serie literară nu este primul succes al autoarei. Dacă ai mai citit cărți scrise de aceasta, probabil știi deja că adoră să abordeze genuri literare precum fantasy și SF. Un lucru interesant de menționat este faptul că unul dintre romanele autoarei, Obsidian, va fi ecranizat într-un viitor apropiat. Autoarea își publică o parte dintre cărți pe cont propriu, în regim self publishing, iar restul sunt publicate de către publicații independente sau edituri foarte cunoscute.

LA BOOKZONE vei mai putea descoperi și alte titluri ale autoarei, precum: Ispită (volumul 1 din seria Wicked), Nu te uita în urmă, Să nu spui niciodată pentru totdeauna, Mai rece ca gheața, Lasă-mă să te iubesc, Seria Titanii, Seria Mesagerul și altele.

Seria Wicked este despre o lume magică, de care nu ai cum să nu te îndrăgostești. În primul volum, acțiunea se desfășoară în New Orleans, locul în care oamenii conviețuiesc cu alte creaturi mistice. Ivy a pierdut tot din cauza elfilor, inclusiv părinții și iubitul. Ea are o datorie față de Ordin și a jurat să vâneze și să pedepsească elfii pentru durerea pricinuită.

În noul volum, Sfasiere, seria Wicked, o regăsim pe Ivy trădată și aproape ucisă de prințul din Lumea de Dincolo. A aflat și un secret pe care trebuie să îl protejeze, altfel ar putea fi omorâtă de către Ordin. Când Ivy credea că lucrurile nu se mai pot complica, în peisaj apare trimisul sexy și plin de tatuaje al Elitei, Ren Owens, care i-a furat inima. Pentru Ren, datoria față de ordin este mai presus de orice, astfel încât dacă ar descoperi secretul lui Ivy, ar putea să o ucidă. Lucrurile se complică și mai mult în momentul în care Prințul din Lumea de Dincolo se apropie tot mai mult și vrea să deschidă porțile ce separă cele două lumi. Ivy trebuie să își dea seama repede în cine se încrede, pentru a salva întreaga civilizație.

Așadar, dacă vrei să citești această serie, nu uita că o poți comanda de pe BOOKZONE!

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest