La ce alimente a renunțat Loredana Groza să se mențină

 


Loredana Groza se poate lăuda cu un corp de invidiat la vârsta sa. Aceasta acordă multă atenție îngrijirii de sine și acest lucru se poate observa cu ochiul liber. Care sunt alimentele pe care artista le evită.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Deși se află de scenă de aproape patru decenii, talentul și imaginea spectaculoasă au făcut-o să nu fie uitată.

Aceasta a ajuns la frumoasa vârstă de 52 de ani și pare că întinerește, reușind să aibă un chip fără pic de rid, dar și cu o siluetă de invidiat, mai ceva ca un model de pe podium.

De-a lungul anilor a trecut printr-o transformare uimitoare și a atras atenția când a început să aibă apariții mult mai sexy față de trecut, atât la evenimente, cât și în mediul online. Loredana Groza merge frecvent la sală, dar și la diferite tratamente pentru corp sau față.

Loredana Groza a renunțat la câteva alimente care nu făceau o echipă bună cu silueta sa, iar acum are un stil de viață cât mai sănătos. Totodată, apelează la câteva trucuri pentru a-și păcăli organismul. De dimineață bea un pahar cu apă fierbinte, apoi mănâncă un iaurt cu semințe de in.

Micul dejun constă, de cele mai multe ori, într-un iaurt alături de fructe proaspete sau uscate. Prânzul este format din pește sau carne slabă împreună cu o salată și fructe.

Nici cina nu este mai consistentă, Loredana Groza alegând să mănânce o salată. Ea a renunțat la dulciuri, mâncarea de tip fast-food sau produsele de patiserie.

”Trebuie să ai o viață disciplinată. Să nu mănânci orice, să nu gândești orice, să fii un om bun, pozitiv, să faci cu pasiune orice. Și dacă mănânci, faci dragoste sau gătești. Orice lucru dacă-l faci cu pasiune, îți iese perfect. Nu merg des la cosmetică, nu-mi permit să pierd timp acolo.

Nu pot face altceva legat de aspectul fizic decât să fac sport. Nu există operații care să te facă să ai pielea sănătoasă”, a spus Loredana Groza în urmă cu mai mult timp.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest