Lângă cine şi-a făcut apariţia Simona Halep după despărţire

 

De curând, Simona Halep a trăit cea mai frumoasă zi alături de prieteni, cel puțin de când a devenit burlăciță. Simona Halep a petrecut o zi de neuitat, la doar o lună după divorțul de fostul partener. Sportiva mers finalul săptămânii trecute la o întâlnire surprinzătoare, cu foștii colegi de clasă de la Constanța.

Recent, au apărut imagini inedite de la eveniment chiar pe rețelele sociale. Cu atât mai mult un cunoscut bucătar i-a fost coleg Simonei Halep. Acesta a dat detalii despre petrecerea la care a participat campioana tenisului românesc. În imagini apare și Simona Halep, extrem de zâmbitoare alături de foștii colegi de clasă.

„Pentru că eu mă culc cel mai tarziu dintre voi, am spus să va treziți cu o surpriză plăcută. Ne-am întâlnit după ceva timp din nou crezând că o să depănăm amintiri de când eram copii neștiind că vom crea altele noi pe care probabil o să ne chinuim să ni le aducem aminte pentru că deja suntem ușor bătrâni asa că am facut acest clip să ținem minte că ne-am întâlnit într-o locație intimă pentru a ne simți bine!

Am făcut de mâncare pentru că știm ca dragostea trece prin stomac dar de la o vârstă este mai important să mâncăm pentru a evita nervozitatea. Herda (n.r. – cea mai bună prietenă a Simonei Halep) a avut întâlnire de gradul zero cu o broscuță. Fetele au fost plimbate cu roaba și Iani ne-a prezentat cea mai mare surpriză din Univers, pe El Profesor. În rest, ne-am jucat Activity, am mancat în continuu și am depănat amintiri la un foc de tabără.”, a scris Iulian Mitea pe pagina personală de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest