Larisa Iordache dezvăluie cum a slăbit la America Express și ce a învățat din această experiență

 

Diana Bulimar și Larisa Iordache au participat la America Express și au avut o experiență neobișnuită. Deși au fost eliminate înainte de finala show-ului, au privit cu optimism situația și au fost mulțumite de experiența trăită. Larisa Iordache a dezvăluit că au slăbit câteva kilograme, dar au reușit să se recupereze imediat după ce s-au întors acasă.

Într-un interviu acordat pentru Ego, Larisa Iordache a povestit despre ce s-a întâmplat în timpul show-ului și cum au gestionat situația. "Viața de sportiv te învață să accepți momentele dificile pentru a merge mai departe. Nu putem să facem ca o tragedie, nu este o tragedie. A fost un capitol din viața noastră pe care l-am acceptat cu drag și l-am experimentat cu entuziasm", a spus ea.

Larisa Iordache a mărturisit că a învățat multe din această experiență și și-a depășit anumite limite din punct de vedere emoțional. "Corpul tău este deja pregătit și își cunoaște limitele, are anumite automatisme în care își accesează protecția. Având în vedere că am făcut 20 de ani de gimnastică, corpul meu a învățat cum să se apere", a adăugat ea.

În plus, Larisa Iordache a menționat că probele cu mâncatul erau crunte pentru ea și că Diana Bulimar trebuia să facă un efort dublu pentru amândouă. Cu toate acestea, au făcut față tuturor provocărilor și au reușit să profite de oportunitatea de a participa la acest show.

În ceea ce privește greutatea, Larisa Iordache a dezvăluit că au slăbit un kilogram sau două, dar stresul nu le-a permis să se gândească la mâncare. "Timp de două săptămâni, am slăbit puțin și noi, dar ne-am revenit când am venit acasă", a conchis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest