Laurențiu Duță a fost amendat în trafic. „Nu văd nicio tragedie”

 

Laurențiu Duță și-a început ziua prost, după ce a ajuns pe mâna poliției. Mai exact, artistul a fost oprit de către oamenii legii, după ce a depășit viteza legală  pe raza stațiunii Mamaia, județul Constanța. 

Membrul trupei 3 SUD-EST a fost tras pe dreapta, deoarece circula cu o viteză de 82 de kilometri pe oră, în loc de 60 de kilometri, viteza legală. Laurențiu Duță a fost penalizat cu 3 puncte, dar are de plătit și o amendă în valoare de 1450 de lei. Artistul a făcut și primele declarații legate de acest subiect.

”Am depășit viteza legală cu 20 de km/h. Am luat 3 puncte din câte știu și o amendă de 1450 de lei. Cu toții mai depășim viteza, dacă mergeam cu 100 și ceva la oră înțelegeam că e un dezastru, dar sunt doar 20 de km, cred că oricine poate să depășească. Nu văd nicio tragedie. S-a întâmplat în Mamaia, unde drumul este cu trei benzi pe sens, acum în extrasezon drumul este mai lejer, iar majoritatea merg cu 70-80 km/h. Erau mai multe mașini oprite, majoritatea merg cu viteza aceasta că e drumul liber”, a spus Laurențiu Duță, în exclusivitate pentru Spynews.ro.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest