Laurențiu Reghecampf jr., mesaj dur pentru tatăl său: „Fugarii care se bucură că nu-și ajută copiii…”

 

Fiul lui Laurențiu Reghecampf a declanșat o tiradă pe internet la adresa părintelui său, fiind evident de partea Anamariei Prodan după oficializarea divorțului dintre cei doi.

 

Bebeto, fiul de 14 ani a lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan a avut o reacție virulentă împotriva tatălui său, imediat după ce Judecătoria Buftea a oficializat divorțul dintre părinții săi. Inițial, Anamaria Prodan a distribuit postarea copilului său, dar ulterior a șters-o de pe pagina ei.

 

Mama mea e nr. 1! Mama mea e Anamaria Prodan, iar eu sunt băiatul ei! M-a crescut și învățat să fiu demn și să nu cobor în lumea obscură a nenorocirilor! Sunt mândru că sunt fiul unei asemenea mame! Nu contează ce spun „looserii”! Noi sclipim și stăm drepți, trăim frumos. Fugarii care se bucură că nu își ajută copiii, că nu plătesc pensie alimentară, cei ce fac copii în afara căsniciei și apar cu fătuci cu trecut jenant, cei ce și-au distrus și furat familia, cei ce s-au făcut de râs în fața țării și și-au distrus reputația, mor încet, dar sigur! We are the best!„, a scris Bebeto, pe pagina persoanală de Instagram.

 

După ce Judecătoria Buftea a pronunțat divorțul dintre cele două vedete, Anamaria Prodan a avut și ea o luare de poziție pe Instagram: Lumea este deja plină de jucători. Deci, fii un schimbător de jocuri.Nu știi niciodată cât de puternic ești până a fii puternic e singura alegere. Crezi că mă cunoști greșit, vezi doar ceea ce aleg să-ți arăt”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest