Laurențiu Reghecampf s-a dus după Anamaria Prodan la INML!

 

După bătaia de vineri cei doi soți urmează fix același traseu pentru a se putea da în judecată reciproc.

 

Aflați în proces de divorț, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au uimit pe toată lumea când s-au luat la bătaie în stradă, în fața vilei din Snagov. După scandalul monstru de la marginea Bucureștiului, cei doi s-au apucat să strângă dovezi cu efectele încăierării. Astfel, Anamaria Prodan s-a prezentat la Institutul Național de Medicină Legală, de unde a ieșit șchiopătând, sprijinită de o prietenă, și având brațul drept bandajat.

 

În weekend, Laurențiu Reghecampf și-a botezat copilul pe care-l are împreună cu Corina Caciuc, micuțul Liam. Tehnicianul a distribuit pe rețelele sociale o imagine surprinsă în biserică, în momentul creștinării fiului său. Pe fața antrenorului lui Neftchi Baku se văd încă semnele conflictului cu Anamaria Prodan. În spatele ochelarilor, sub ochiul stâng, poate fi observată o vânătaie destul de mare.

 

Astăzi, și Laurențiu Reghecampf s-a prezentat la Institutul Național de Medicină Legală pentru a-și scoate certificat medico-legal în urma conflictului domestic pe care l-a avut cu soția sa.

 

Potrivit presei sportive, la audierile de la poliție Anamaria Prodan a afirmat că Reghe a venit la Snagov cu o invitație de botez adresată unuia dintre vecinii impresarei. Varianta acesteia: ea-l acuză pe Reghecampf că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, că ar fi intrat peste ea în casă și că ar fi început s-o înjure și s-o lovească pe fosta soție.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest