Lavandă și coacăze: Irina Fetcu surprinde cu un preparat original la Chefi la cuțite

 

Irina Fetcu, coordonatoare de cafenele în nouă țări, impresionează jurații de la Chefi la cuțite cu un preparat inedit și rar întâlnit în restaurantele din România. Concurenta a venit din Chișinău și și-a demonstrat abilitățile culinare prin gătirea unui mousse de lavandă și inserție de coacăze.

 

Irina a explicat că a ales acest preparat pentru că a observat că există foarte puține deserturi care să conțină lavandă și a dorit să creeze ceva diferit și special. Deși Irina are doar cinci ani de experiență în domeniul cofetăriei, aceasta a ajuns la performanțe la care alți cofetari doar visează. Concurenta instruiește oameni, creează rețete și coordonează cofetării în nouă țări, astfel încât totul să decurgă perfect.

 

”Întâlnesc foarte puține produse din lavandă, o parte din ele au doar câteva floricele. Sunt cofetar șef de cinci ani. Sunt o fire mai emotivă. Sunt mai rezervată, cred că aceasta este partea mai slabă a mea.

De fiecare dată, parcă nu am destulă încredere în mine. Eu elaborez meniul și fac instrucții.”, a declarat Irina Fetcu, la Chefi la cuțite

 

Irina a dezvăluit că nu are întotdeauna încredere în sine și că este o persoană emoțională și rezervată. Cu toate acestea, jurații au fost impresionați de pasiunea și priceperea Irinei și i-au oferit trei cuțite, astfel că aceasta a primit un loc în etapa următoare. Irina a fost vizibil emoționată și a izbucnit în lacrimi de bucurie, fiind recunoscătoare că preparatul ei a fost apreciat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest