Lena și Gabi Enache, un cuplu fericit: „Mă susține foarte mult!”

 

Soția lui Gabi Enache a recunoscut că are tot sprijinul din partea fotbalistului, pe care-l consideră mâna ei dreaptă.

 

Lena și Gabi Enache au o căsnicie parcă ruptă din poveștile cu zâne și prinți. Soția fundașului de la FCU Craiova a făcut recent un tur al casei și a prezentat fiecare cameră a vilei telespectatorilor Antena Stars. Inclusiv dormitorul conjugal, unde urmează să troneze un tablou cu un leu, care potrivit blondinei înfățișează forța fotbalistului, dar este, totodată, după cum se știe, și un simbol al clubului din Bănie.

 

În periplul prin casă și în discuția cu reporterii Antena Stars, Lena a recunoscut că fotbalistul îi este mereu alături și fără el ar fi foarte greu, dacă nu imposibil să se descurce. În special în perioada recent încheiată, a sărbătorilor de iarnă. Asta pentru că Lena are un business în panificație, cu cozonaci, iar afacerea a solicitat-o foarte tare de Crăciun.

 

Lena este recunoscătoare pentru sprijinul pe care i-l oferă fotbalistul și subliniază că îl consideră „mâna ei dreaptă”, inclusiv în creșterea copilului lor, Edan. „Gabi mă susține foarte mult. Mă și ajută, mă și sustine. Absolut. E toată încrederea mea, mai ales perioada asta, pe cuvânt. Și legat cu Edan. E mâna mea dreaptă.”, a spus Lena Enache pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest