Lenna Horvath a făcut cea mai grea operație de înfrumusețare: „Au fost dureri extraordinar de mari”

 
+3 click pentru
galerie

Vedeta TV a apelat la tehnologia de ultimă generație pentru a-și modela nasul. În Turcia, a fost înconjurată de prietenii ei.

 

Lenna Horvath a vorbit în exclusivitate cu Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, despre operația de rinoplastie pe care a făcut-o în Turcia. A fost cea mai grea intervenție de înfrumusețare pe care a făcut-o până acum, a avut mari dureri, dar totul e bine când se termină cu bine, femeia cu ochi de diamant fiind acum încântată de rezultatele finale ale operației.

 

Vedeta TV a explicat că, în cazul rinoplastiei pe care și-a făcut-o, lucrurile au stat diferit, deoarece nu a fost o operație obișnuită. Este vorba despre chirurgie robotică, căci Lenna Horvath a fost operată cu cea mai nouă tehnologie de chirurgie care există în prezent. Blondina a fost operată cu ajutorul robotului da Vinci Xi, care asigură o precizie complexă.

 

”Acum mă simt mult mai bine. Operația a decurs exact așa cum mi-am dorit, dar am avut mari emoții înainte de operație. Este cea mai dificilă operație, am vrut să nu o fac, acum sunt cât se poate de mulțumită. După operație, au fost dureri extraordinar de mari, dar acum mă recuperez. Mai rămân câteva zile în Turcia, apoi am să mă întorc în România. Persoanele dragi mie au venit în Turcia, să-mi fie alături, având în vedere cât mi-a fost de greu. Dumnezeu mi-a dat putere”, a declarat Lenna Horvath, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest