Leo de la Strehaia, în stare gravă la spital

 

Familia și apropiații lui Leo de la Strehaia au cerut celor care îl cunosc și tuturor celor care vor să se roage pentru el, dezvăluind că acesta se luptă pentru viața lui în aceste momente. Se pare că ”Prințul țiganilor” a suferit un accident vascular în închisoare și a ajuns de urgență la spital.

Mama lui Leo, Maria Mihai, a confirmat că starea fiului ei este foarte gravă și are nevoie de o operație. De asemenea, prietenii acestuia, cei care au postat un clipul video în care fac anunțul, îi roagă pe toți cei care îl apreciază să se roage pentru el.

„Suntem foarte supărați. Este problema de șeful nostru, este într-o situație foarte gravă. Singura șansă pe care o avem, prieteni, ca să îl pună și pe el Dumnezeu pe picioare este să ne rugăm cu toții, cei care îl iubiți pe Leo și l-ați iubit întotdeauna.

Dumnezeu! Ne rugăm la Maica Domnului să fie bine și să îl ajute, să îi dea Dumnezeu sănătate și putere, să aibă în el putere.

Mă rog la bunul Dumnezeu să îl ajute, să îi dea putere, că eu nu mai am cuvinte.

Îmi pare rău, mă doare sufletul pentru el, că eu îl iubeam foarte mult, el chiar ținea la noi! El mi-a botezat copilul și a fost alături tot timpul de el și noi de el.

Știți, prieteni, foarte bine... cât a fost la pușcărie, noi l-am ajutat cu ce am putut, cu toate filmările, cu toate vizualizările. Ca să putem să îl ajutăm acolo, în pușcărie, cu bani, cu ceva, am făcut și noi ce am putut pentru el, pentru că îl iubeam foarte mult și el pe noi chiar ne iubea. Ajutați-ne cu rugăciunile!”, a transmis unul dintre apropiații lui Leo de la Strehaia.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest