Leonardo DiCaprio, relaţie cu Gigi Hadid. Ce diferenţă de vârstă este între ei

 

Leonardo DiCaprio se iubeşte cu Gigi Hadid. Un nou cuplu face furori în showbizul internaţional, celebrul actor este îndrăgostit una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cei doi au fost văzuți la o petrecere din New York, iar zvonurile cum că ar avea o relație sunt tot mai dese.

Leonardo DiCaprio se iubeşte cu Gigi Hadid. În imaginile surprinse de paparazzi, cele două staruri stau foarte aproape și încearcă să discute în mijlocul petrecerii zgomotoase. Pe lângă șoaptele la ureche și câteva atingeri intime, zvonurile că cei doi ar fi ceva mai mult decât prieteni au fost confirmate și de surse din anturajul lor.

Modelul purta un top alb care lăsa la vedere abdomenul ei tonifiat, accesorizat cu o pereche de blugi largi, iar actorul era îmbrăcat într-o cămașă neagră cu mânecă scurtă și avea pe cap o șapcă.

Surse apropiate ale celor doi susțin că aceștia se întâlnesc deja ca și iubiți, sunt un cuplu, însă deocamdată nu se grăbesc să declare ceva oficial, așa că mai ies și cu cu alte persoane: ,,Se cunosc de câțiva ani. Sunt super atrași unul de celălalt. Ea este fix genul lui: superbă, sexy, dar cu picioarele pe pământ”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest