Lidia Buble, condamnată la un an de închisoare! Decizia poate fi atacată!

 
+2 click pentru
galerie

Celebra cântăreață a primit verdictul după ce a fost acuzată că a mituit doi polițiști.

 

Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare, cu suspendare, fiind acuzată de dare de mită. Tribunalul București a pronunțat ieri după-amiază decizia în cazul cunoscutei artiste. Decizia data de magistrați poate fi atacată. Vedeta a fost judecată după ce le-a dat mită unor polițiști.

 

„Condamnă inculpata BUBLE LIDIA la pedeapsa de 1 an închisoare pentru infracţiunea de dare de mită. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de încercare pe o durată de 2 ani.

Pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere şi obligaţii:
a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;
d) să comunice schimbarea locului de muncă;
e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
f) să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii în comunitate.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul loc. Bucureşti-Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile. Atrage atenţia inculpatei că dacă pe parcursul termenului de supraveghere, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse ori stabilite de lege, respectiv dacă pe parcursul termenului de supraveghere inculpatul săvârşeşte o nouă infracţiune, instanţa va revoca suspendarea şi dispune executarea pedepsei”,
este decizia dată în urmă cu doar câteva minute

 

La mijlocul lunii ianuarie, anul trecut, vedeta a fost oprită în trafic de un echipaj de la Rutieră. Cum artista nu avea actele la ea, dar nici declarația pe proprie răspundere fără de care nu puteai ieși din casă în perioada de pandemie, aceasta a încercat să le dea o șpagă de 900 de lei oamenilor legii. Anchetatorii au intrat pe fir chiar în timp ce se negocia șpaga, fiindcă Lidia Buble l-a sunat, de față cu polițiștii, ca să îi ceară un sfat, pe un prieten, care, fără să știe, era ascultat de DIICOT într-un dosar legat de siguranța națională.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest