Lidia Buble dispare de pe rețelele de socializare pentru următoarele 2 luni: ”Mă duc să-mi înfrâng niște temeri”

 

Urmăritorii cântăreței au primit inițial cu îngrijorare anunțul șoc al vedetei, mai ales că acesta venea după ce se pozase cu o branulă în braț.

 

Lidia Buble și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețelele de socializare când i-a anunțat că nu va mai fi prezentă în mediul virtual în următoarele două luni. Cântăreața le-a transmis fanilor ei că acesta este ultimul mesaj pe care îl postează pe Internet, deoarece va lipsi timp de aproximativ două luni din țară. Șocul a fost destul de mare în rândul acestora, mai ales că, nu cu mult timp în urmă, ea se fotografiase cu o branulă în brat. Fosta concurentă de la Asia Express i-a liniștit repede, spunându-le și motivul pentru care va lipsi: va participa într-o competiție televizată. În timp ce ea va fi plecată, prietenul Alex îi va manageria conturile de socializare.

 

”Am o veste să vă dau, o veste care sper să vă surprindă într-un mod tare plăcut și pentru care sper să vă bucurați cel puțin la fel de mult cum m-am bucurat eu. Urmează să plec, pentru două luni, două luni și ceva din țară, este ultima dată când o să mai vorbim, pentru că toate conturile mele de social media vor rămâne în grija lui Alex”, a spus Lidia Buble.

 

Artista le-a cerut susținătorilor virtuali să-i transmită energii positive, astfel încât să facă față cu brio noii provocări: ”Mă duc să-mi înfrâng niște temeri, să-mi cunosc limitele, sunt curioasă de ce voi descoperi acolo, nu vreau decât să vă gândiți la mine din când în când și să-mi trimiteți toată energia bună pe care o aveți, pentru că asta am să fac și eu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest