Lidia Fecioru, despre ceaiul care face minuni: „Creierul va funcţiona ca un ceas”

 

Bioenergoterapeuta a explicat care sunt toate beneficiile ceaiului minune și cum trebuie administrat acesta.

 

Lidia Fecioru a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre ceaiul de usturoi și beneficiile multiple pe care acesta le aduce organismului uman. Vedeta a explicat totodată și modul în care acesta trebuie preparat pentru ca efectele lui să fie cât mai bune. Ea a mai spus că tratamentul cu această băutură ar trebui să dureze timp de trei săptămâni. Este important ca lichidul să fie consumat dimineața, pe stomacul gol, susține bioenergoterapeuta.

 

„Există ceaiul de usturoi, dar pe care putem să-l bem sub diverse forme. Se folosesc doi căţei de usturoi. Mai avem nevoie şi de un pahar cu apă fierbinte. Punem în pahar usturoiul tăiat şi acoperim. Lăsăm până se răceşte şi amestecăm bine. Dăm totul prin strecurătoare şi bem apa pe stomacul gol, la prima oră”, a spus Lidia Fecioru.

 

Specialista a explicat apoi care sunt efectele unei astfel de cure cu ceai de usturoi. Ea susține că aduce beneficii pentru rinichi, sânge, vedere, creier, circulație, dar și pentru paraziți și pentru multe alte lucruri. Totodată, pentru cei mai delicați, care nu pot consuma lichidul ea a prezentat și un alt mod de preparare, în care sunt incluse mierea și sucul de lămâie.

 

„Rinichii vor funcţiona mai bine. Sângele se dilată, iar nivelul de zahăr din corp scade. Mai mult decât atât, ni se va îmbunăţi vederea şi circulaţia. Creierul va funcţiona ca un ceas. Este bun şi pentru paraziţi. Totodată, mai putem face un ceai de usturoi. Avem nevoie de trei căţei de usturoi, 3 pahare cu apă, suc de la o lămâie şi miere. Se pun toate într-un castron şi se fierbe. Strecurăm totul şi putem bea acest ceai. Are aceleaşi efecte”, a spus bioenergoterapeuta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest