Lili Sandu, mărturisire emoționantă după ce fiul ei a fost operat: ”După multe luni de chin și nesomn…”

 

Lili Sandu, cunoscuta actriță și prezentatoare TV, a trecut prin momente dificile în ultima perioadă. Aceasta a dezvăluit pe rețelele de socializare că fiul ei, Thomas Jay, a fost operat de polipi, iar operația nu a fost una ușoară.

Pe InstaStory, Lili Sandu a postat o fotografie cu fiul ei pe patul de spital și a dezvăluit că momentul a fost foarte dificil pentru ea: "Stau lângă el cu ochii în lacrimi și îi mulțumesc lui Dumnezeu că azi ne-a vegheat... După multe luni de chin și nesomn, astăzi le-am spus Bye polipilor."

Actrița a explicat că, deși operația nu a fost una complicată din punct de vedere medical, situația s-a schimbat atunci când l-a văzut pe fiul ei pe masa de operație: "Atunci când este vorba de copilul tău și îți imaginezi că el este intubat, respirând artificial preț de o oră, e al naibii de greu."

Aceasta nu este prima dată când Lili Sandu a avut parte de astfel de momente. În luna noiembrie a anului trecut, vedeta a ajuns la spital cu fiul ei, deoarece acesta făcuse febră mare. Cu toate acestea, atunci situația nu a fost la fel de gravă și fiul ei s-a recuperat rapid.

Lili Sandu a ținut să își împărtășească experiența cu fanii ei și a făcut o rugăciune pentru toți copiii și părinții care trec prin astfel de momente dificile în spitale.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest