Lino Golden arată că pasiunea pentru gastronomie merge mână în mână cu cea pentru muzică!

 

Lino Golden a decis să își arate și latura culinară și a participat la show-ul gastronmic Chefi la cuțite. În preselecțiile din episodul 11 al sezonului 11, Lino a impresionat jurații cu preparatul său, scoici Saint Jacques cu sos Yuzu, obținând trei cuțite.

Înainte de a începe să gătească, Lino Golden a mărturisit că este pasionat de gastronomie încă din copilărie, când a învățat de la tatăl său să gătească. Artistul a dezvăluit că a gătit destul de des și că are prieteni care sunt bucătari profesioniști, de la care a învățat multe.

În ceea ce privește preparatul său, Lino Golden a optat pentru o rețetă pe care a învățat-o de la un profesionist, scoici Saint Jacques cu sos Yuzu, un preparat ce i-a adus trei cuțite din partea juraților. Deși unii dintre jurați au făcut glume pe seama preparatului său, Lino Golden a demonstrat că este capabil să pregătească un preparat delicios și sofisticat.

”Am stat mult și am gătit și mi-am dat seama că se schimbă cariera mea. Ar trebui să mă fac bucătar. Glumesc, dar e o pasiune pe care o am de când sunt mic, de la părinții mei, de la tata. Îmi place foarte mult, mai gătesc. Am ,venit aici să îmi demonstrez calitățile gastronomice. (...) Am prieteni care gătesc ca profesie și am stat pe lângă mulți chefi și am văzut. Eram curios, sunt și un gurmand, adică îmi place să încerc chestii noi, apoi îmi place să le fac. Saint Jacques-ul este the king of scoici, trebuie doar să îl pui la prăjit în tigaie, cu ulei, îl lași să se prăjească pe părți ... Nu sunt un maestru.”, a mărturisit Lino Golden.

De asemenea, artistul a dezvăluit că pasiunea sa pentru gastronomie a început în timpul unei perioade în care a slăbit 30 de kg și și-a schimbat stilul de viață. În prezent, Lino Golden se declară un gurmand și îi place să încerce preparate noi și să le pregătească, demonstrând astfel că pasiunea pentru gătit poate fi una dintre sursele sale de inspirație.

”Am slăbit 30 de kg, mi-am schimbat stilul de viață și am început să gătesc pui, orez, chestii de început. (...) Sufletul meu e de grăsuț.”, le-a spus Lino Golden chefilor


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest