Lino Golden, despre colegii de breaslă: „M-au făcut manelist și m-au urmat toți”

 

Cântărețul a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care l-au criticat după colaborarea pe care a avut-o cu Jador.

 

Lino Golden a scos împreună cu Jador piesa ”Dau moda”, care a făcut destul de multă vâlvă în lumea trapului autohton. Artistul susține nu doar că a fost bârfit de colegii din industria muzicală, ci chiar că unii dintre ei i-au închis o serie de uși, făcându-l să se simtă marginalizat. Însă tot el afirmă că apoi au căutat să-l copieze, el apreciind că a fost un deschizător de drumuri.

 

„Toată industria, de la primul la ultimul, când am scos noi piesa aceea care a fost un hit imens, toți m-au judecat că fac manele, ca după aceea să facă toți aceleași chestii, să se ia exact după același tipar pe care l-am folosit, doar că mult mai prost și să ajungă să mă pună pe mine la perete, să mă scoată pe mine vinovat că eu doar am deschis un drum și aparent l-au urmărit cu toții. Au fost momente grele, au fost frustrări, au fost uși închise”, și-a spus artistul punctul de vedere.

 

Lino Golden a mai adăugat că îi iartă pe cei care l-au marginalizat și că este dispus să le acorde a doua șansă: „Eram frustrat de reacția lor foarte negativă asupra piesei respective, care m-a catalogat drept un manelist sau chestii de genul. Eu încerc să dau a doua șansă și îi iert pe colegii mei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest