Lisa Marie Presley va fi înmormântată alături de fiul și tatăl ei

 

Lisa Marie Presley a trecut prin momente grele înainte de a deceda. Fiica lui Elvis Presley a fost transportată de urgență la spital după ce a suferit un stop cardiac în locuinta ei din Calabasas. Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă trupul artistei a cedat câteva ore mai târziu.

Singurul copil al lui Elvis Presley a murit. Lisa Marie Presley a trecut prin clipe de coșmar în anul 2020, când fiul ei, Benjamin Keough a murit la vârsta de 27 de ani. Cântăreața a fost devastată de durere și cu greu și-a găsit puterea în urma acestei tragedii.

Potrivit autopsiei, Benjamin Keough era intoxicat cu alcool, dar și cu cocaină. Tânărul și-a pus capăt zilelelor în urmă cu aproximativ trei ani și a lăsat în spate doar lacrimi și tristețe.

Lisa Marie Presley va fi înmormântată alături de fiul ei și iubitul ei tată. Trupurile neînsuflețite ale celor trei își vor face somnul de veci la proprietatea familiei din Greceland, Tennessee.

„Locul final de odihnă al Lisei Marie va fi în Graceland, lângă fiul ei iubit, Ben”, a mărturisit un reprezentant al fiicei artistei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest