Liviu Puştiu şi-a pierdut toţi banii la cazino

 

Liviu Puştiu şi-a pierdut toţi banii la cazino. Suma de bani pe care a pierdut-o cântărețul în doar șapte zile a fost de 250.000 de euro, bani pe care voia să îi folosească pentru a-și construi o casă exact pe placul lui. Nu a mai ajuns să facă acest lucru și a pierdut toți banii la jocurile de noroc.

Manelistul a povestit că totul a început ca o distracție, iar sumele pe care le juca erau mici. Dar totul s-a transformat rapid și cântărețul de manele a ajuns să joace la ruletă toți banii economisiți, adică 250.000 de euro.

„Ieșeam de plictiseală să jucăm, dar la început era o distracție, băgam câte 10 lei. Așa am ajuns să bag 100 de lei, după care băgam la ruletă și am băgat 11 miliarde. Aveam și eu niște bani strânși o viață să-mi fac o casă. I-am pierdut în 7 zile. Jucam că voiam să triplez banii pe care îi aveam.

Soția mea a fost atât de calmă, atât de înțelegătoare și mi-a zis doar o singură vorbă, care m-a liniștit pe viață: Liviu, gândește-te că tu ești tot sprijinul nostru, noi nu avem altă sursă, tu ești stâlpul familiei și un exemplu pentru noi. Ea m-a pus cu picioarele pe pământ și imediat după perioada aia, m-am împrumutat de 5.000 de euro și am plecat cu familia mea în Tenerife”, a mărturisit Liviu Puştiu la Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest