Liviu Vârciu desemnează câștigătorul jocului de amuletă la Chefi la cuțite

 

Liviu Vârciu a dezvăluit câștigătorul amuletei la Chefi la cuțite, cu mult umor și replici savuroase. Prezentatorul TV a degustat preparatele și a ales cu mare atenție câștigătorul din această seară, în cadrul ediției 11 a sezonului 11. Jurații au așteptat cu sufletul la gură verdictul lui Vârciu, iar chef Sorin Bontea a fost cel care a câștigat jocul din această seară.

În timpul degustării preparatelor, Liviu Vârciu și-a folosit umorul specific și a încercat să îi "vrăjească" pe jurați spunând că a câștigat tartarul de rață, dar în cele din urmă a dezvăluit că preparatul din pește a fost câștigătorul. Glumele și replicile savuroase nu au lipsit din platoul show-ului culinar, iar relația de prietenie dintre Liviu Vârciu și Sorin Bontea a fost evidentă în momentul în care Bontea a câștigat amuleta.

De asemenea, în timpul show-ului, Liviu Vârciu a observat o energie negativă în jurul lui Cătălin Scărlătescu și l-a întrebat pe acesta cine l-a supărat. Această observație a adus un moment de amuzament în platou. „Cine te-a supărat, Cătăline? M-am lovit așa de o energie negativă. Ce s-a întâmplat?”, i-a spus Liviu Vârciu lui Cătălin Scărlătescu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest