Lora, mesaj ferm din Bali: „Multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă”

 

Cântăreața a ținut să le răspundă celor care au acuzat-o că ar fi distrus o familie. Vedeta, divorțată de Dan Badea după doar doi ani de căsătorie, a făcut o serie de precizări.

 

În 2014, Lora și Dan Badea luau prin surprindere lumea showbiz-ului românesc când anunțau divorțul. Comediantul s-a recăsătorit, în vreme ce artista trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Ionuț Ghenu, fostul logodnic al Doiniței Oancea. Lora se află plecată împreună cu Ionuț, care-i este și manager, în Bali, unde va petrece următoarele 3 luni. Acuzată cel mai probabil că a spart o familie, cântăreața a reacționat pe TikTok.

 

Lora a avut un mesaj ferm din Bali, acolo unde se află împreună cu managerul ei: ''Mie mi s-a întâmplat un abuz colectiv. Abuzurile colective sunt foarte reale. Nu a spart nimeni nicio familie. Dacă am avut curaj să divorțez după doi ani care în viața mea înseamnă un fir de nisip, sincer, și în viața unui om, multe femei nu divorțează pentru că au impresia că e o crimă și că te judecă oamenii, nu, te judecă doar cine ar divorța, dar nu are curaj.

Cine e complet nefericit, dar stă acolo și îndură și se oftică pentru că tu ai avut curajul să pleci și să ieși. Deci nu există nicio familie. Familia mea și eu cu adevărat eram căsătorită cu meseria mea, cu vocația mea, și am ales ulterior un om cu care pot să trag la aceeași căruță, care și el la rândul lui era liber.''

 

Artista a mai făcut o serie de precizări privitoare la viața sentimentală: ''Și nu am considerat niciodată că e treaba cuiva chestia asta, e dreptul meu să iubesc pe cine vreau eu. E dreptul fiecărui om să găsească iubire în viața asta, să-și găsească partenerul cu care nu doar să-și dea declarații de iubire, dar și să tragă la aceeași căruță, să existe acea potrivire, acea compatibilitate.

Și da, există relații în care când cineva iese dintr-o relație, altcineva plânge poate. Este absolut normal. Dar să relații, de exemplu, în care femeile vor să dea o lecție de aroganță bărbatului și sunt foarte pline de ele.''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest