Lora, schimbare radicală: a plecat din România pentru următoarele 3 luni!

 

Artista a ținut să le transmită un mesaj fanilor sensibili la pozele în costume de baie.

 

Lora a decis să facă o schimbare majoră în viața ei și să părăsească țara natală până în aprilie. Artista va petrece următoarele trei luni într-o destinație exotică, unde nisipul fin al plajelor îi va mângâia tălpile, iar soarele arzător obrajii. Cântăreața a ales să se mute până în aprilie în Bali.

 

Pe toate rețelele de socializare, unde este foarte active, ea și-a anunțat fanii de decizia de ultimă oră pe care a luat-o. Artistă s-a afișat într-un costum de baie și a vorbit despre schimbarea din viața sa. Pentru o perioadă aceasta va locui în Bali, locul în care multe vedete aleg să își petreacă concediul fiind una dintre cele mai iubite destinații exotice.

 

Ea le-a cerut urmăritorilor de pe Facebook să o însoțească virtual în sejurul ei din Bali. Dar, totodată celor prea sensibili la costume de baie să părăsească pagina ei, dând de înțeles că majoritatea postărilor pe care le va face vor fi în ținute destul de sumare.

 

„Bună dimineața din Bali, casa mea pentru următoarele 3 luni. Pentru persoanele sensibile la costumele de baie, acum este momentul să evitați această pagină. Dacă preferați totuși să rămâneți, bunul simț este de preferat. O zi minunată”, a scris Lora pe contul personal de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest