Loredana Groza, despre relația cu fiica ei, Elena. Cum se înțeleg cele două: “Nu sunt o mamă care…”

 

Loredana Groza este cât se poate de mândră de fiica ei. Elena are 24 de ani, îi seamănă foarte mult și se pare că are înclinații muzicale. Nu este atrasă de cântat, ci de partea de producție muzicală. Artista are o carieră impresionantă în muzică și este foarte prinsă cu plecări, concerte, proiecte, dar cu toate astea încearcă pe cât de mult posibil să petreacă timp prețios și cu fiica ei.

Loredana Groza este cunoscută de o țară întreagă și nu mai este un secret faptul că este o fire foarte dezinvoltă, iar fiica ei este opusul. Nu este la fel îndrăzneață ca mama ei, dar cu toate astea, cele două au o relație foarte deschisă. Artista încearcă din răsputeri să nu repete greșelile făcute de părinții ei și generația lor. Pe vremuri nu se putea vorbi despre orice, dar acum lucrurile sau altfel.

‘‘Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec. Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată. Nici noi, și nici părinții noștri, dar eu am zis că vreau să depășim aceste subiecte, să nu mai fie tabu și să am o comunicare directă, sinceră, chiar dacă uneori mă pune pe mine într-o lumină proastă o anumită discuție’’, a spus Loredana Groza într-un interviu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest