Loredana Groza, sărut incendiar! Bărbatul cu care s-a lăsat surprinsă e un cunoscut cântăreț

 


Loredana Groza este una dintre cele mai excentrice vedete din România, chiar și după mulți ani în care a ajuns în luma reflectoarelor. Fanii știu că nu pierde niciun moment în care să surprindă, astfel că acest lucru s-a întâmplat și când s-a sărutat cu solistul unei celebre trupe din România, în văzul tuturor. Imaginile au făcut furori pe Internet.

Cântăreața este una dintre cele mai lipsite de inhibiții vedete din România, care nu se ferește să ajungă subiect de discuție al gurilor rele. După ipostaze incendiare la spectacole și fotografii care îți încântă privirea, Loredana Groza s-a sărutat pasional în văzul lumii, cu un solist celebru din România.

Ei bine, este vorba despre nimeni altul decât Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Dacă fanii credeau că între cei doi există ceva mai mult decât o prietenie, realitatea spune altceva. Loredana și Cornel erau protagoniștii spectacolului Mamma Mia, musical în cadrul căruia s-a produs și sărutul. Imaginile incendiare au fost publicate de Loredana Groza pe rețelele de socializare, astfel că fanii s-au putut bucura de momente cum rar au mai văzut.

”Câteva momente din spectacolul de aseară Mamma Mia. În fața unei săli arhipline s-a produs magia!! Mulțumesc tuturor celor prezenți!”, a scris Loredana Groza.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest