Lovitură pentru Daniela Gyorfi! Ce a pățit vedeta înainte de sărbători: „Nu mai pot face nimic”

 

Daniela Gyorfi a rămas fără contul de Instagram, iar ea crede că cineva i l-a închis chiar de pe telefonul ei. Își dorește cineva să îi facă rău cântăreței? Iată ce declarații a făcut ea, în exclusivitate pentru Antena Stars!

Daniela Gyorfi a declarat că cineva i-a închis pagina de Instagram, iar ea nu a înțeles niciodată de ce, pentru că acolo promova doar munca ei și nimic mai mult.

„Într-adevăr, mi-a închis Instagramul! Nu prea am înțeles, nu există un motiv. Eu mă promovam muzical, nu am făcut nimic ieșit din comun. Nu am mai putut să îl recuperez și, atunci, toată munca mea... Bine, mi-a închis și Youtube-ul de vreo două, trei ori, deci sunt învățată cu chestiile astea”, a mărturisit cântăreața.

Întrebată dacă a cerut ajutorul cuiva, artista a precizat că a apelat la oameni care se pricep în domeniu, însă nimeni nu a rezolvat nimic. Și partenerul ei a rămas fără Instagram, însă el a reușit să-l recupereze

„Însă, lăsând gluma deoparte, pentru că acum nu mai pot face nimic, trebuie să o iau de la capăt. Aveam și eu urmăritori, era modul în care eu mă promovam, cum o fac foarte mulți. Îți dai seama, nu că rog, am vorbit cu oameni care se pricep, că nu am făcut eu sau George, dar pur și simplu mi l-a șters”, a mai adăugat ea.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest