Lucia Pânzariu, concurentă la Chefi la cuțite, a fost pe marginea prăpastiei: „Am zis să-mi urmez iubitul!”

 

Concurenta show-ului gastronomic de la Antena 1 le-a povestit juraților situația dificilă prin care a trecut atunci când a decis să plece împreună cu partenerul ei în Anglia.

 

Lucia Pânzariu, una dintre concurentele de la Chefi la cuțite, are o poveste interesantă de viață, ea reușind să treacă peste momente dificile și să demonstreze astfel că poate birui orice obstacol pe care soarta i-l așează în cale. Originară din Suceava, Lucia a trecut prin momente deloc ușoare atunci când a hotărât să-și urmeze iubitul în Anglia. De altfel, încă din țară, ea a recunoscut că partenerul ei se confrunta cu o problemă: fuma mult! Iar în Regat, nu doar că aceasta s-a acutizat, ci viciul a fost îmbrățișat și de ea. Astfel încât, dorind să-și salveze partenerul, ea a picat în capcana viciului.

 

Astfel, din iubire, a renunțat la cariera de make-up artist pe care o avea în țară, plecând cu partenerul ei în Anglia, unde lucrurile au luat o întorsătură cum nu se poate mai proastă. Am zis să-mi urmez iubitul și am renunțat la meseria mea de aici, din București, când puteam să rămân aici să mă dezvolt. Eu am încercat să-l ajut pe el să scape de anumite chestii nașpa din viața lui. Așa am simțit eu din iubire, să încerc să îl duc pe drumul cel bun. (...) Fără să vreau, m-am dus într-o parte așa mai nasoală. Era strict legat de fumat. Mulți oameni fumează, doar că consumam în cantități foarte mari. (...) Eram într-un stadiu în care nu aveam bani, aveam datorii.”, a mărturisit Lucia Pânzariu, la Chefi la cuțite

 

Lucia Pânzariu a reușit într-un final să depășească obstacolele și să revină în țară pentru a-și relua viața și pasiunile, printre care se numără și bucătăria: „A fost decizia mea, nu pot să spun că el m-a pus să fac asta, dar eu încercând să îl ajut pe el, am început să fiu și eu ca el. Am căzut și eu în extrema aia în care eu cum sunt acum, dacă mă gândesc la mine acum doi ani, nu mă recunosc. (...) 130 de kilograme, nu aveam chef nici să mă pieptăn, nici să mă machiez, și din asta trăiam, asta era pasiunea mea. Pe canapea, fără să mai țin legătura cu prietenii mei, cu familia mea.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest