Lumea muzicii este în doliu. Rapperul Coolio a murit subit, la 59 de ani!

 

Cunoscut în special pentru piesa "Gangsta’s Paradise", artistul Coolio a părăsit această lume mult prea devreme.

 

Pe numele său real Artis Leon Ivey Jr, Coolio s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani. Artistul a avut parte de o moarte subită, dându-și ultima suflare când se afla în vizită la un prieten în Los Angeles. El a fost găsit mort, în baie, în locuința persoanei la care se afla. Anunțul că rapperul american nu mai e printre noi a fost făcut de maganerul său.

 

Rapperul american devenise cunoscut în anul 1995, pentru piesa "Gangsta’s Paradise". Vestea că artistul s-a stins din viață a fost dată de vechiul său manager, Jarel Posey, care a confirmat că vedeta a murit în jurul orei locale 17:00. Nu se știe încă exact care a fost cauza morţii rapperului, dar managerul său ar fi declarat pentru presa internațională că paramedicii cred că a fost vorba de un stop cardiac. Potrivit unor surse, nu au fost găsite droguri sau accesorii pentru droguri la locul morții artistului . Urmează acum să fie făcută o autopsie și un test toxicologic, pentru a fi stabilită cauza oficială a morții.

 

Coolio a devenit celebru pe tot globul pentru piesa "Gangsta’s Paradise", lansată în anul 1995. Melodia a ajuns una dintre cele mai populare melodii rap din toate timpurile, și a fost în topul Billboard Hot 100 timp de trei săptămâni. Recent, hitul “Gangsta’s Paradise” a depășit un miliard de ascultări pe platforma de streaming Spotify. Melodia se aude pe coloana sonoră a filmului “Dangerous Minds”, cu Michelle Pfeiffer în distribuție.

 

Coolio a apărut și în zeci de filme și emisiuni TV de-a lungul carierei sale. El a jucat ca actor în spinoff-ul TV „Dangerous Minds” (1996), „Sabrina the Teenage Witch” (1996), „Batman & Robin” (1997), „The Nanny” (1998), „Tyrone” (1999), „Midnight Mass” (1999), „Charmed” (2002), „Star-ving” (2009), „Futurama” (2001, 2010) și „Gravity Falls” (2012).


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest