Mădălina Crețan, despre cum i s-a schimbat viața după moartea regretatului cântăreț

 


Totul s-a schimbat de când Nosfe nu mai e, iar Mădălina Crețan, soția cântărețului, a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, acolo unde a mărturisit cum sunt lucrurile acum, la trei luni de la moartea soțului ei.

Ea mărturisește că deși poate suna puțin ciudat, uneori simte că nu s-a schimbat nimic, căci Nosfe era destul de mult plecat de acasă la evenimente, la studio sau la concerte și așa își imaginează și acum că se întâmplă.

”Poate suna puţin ciudat, dar pentru ca el nu era acasă sau era foarte rar, avem momente în zi şi eu şi Iris în care părcă nu s-a schimbat nimic, Darius pleca după ce o lăsa pe Iris la şcoală şi se întorcea după miezul nopţii, în weekend stătea mai mult pe acasă, dacă nu existau concerte, weekend-urile erau cumva pentru noi”, a spus Mădălina Crețan.

Alături de Mădălina Crețan și de fiica ei sunt toată familia și toți prietenii. Ea mărturisește că e tot timpul încojurată de oameni ceea ce o face să se liniștească, însă simte că dacă acei oameni nu ar mai fi la fel de aproape de ea s-ar panica.

”Nu ştiu cum e casa, e plină momentan, aşa cum am mai spus, avem mulţi oameni care sunt langa noi si fizic și nu numai. Eu provin dintr-o familie foarte mare, mama mea mai are încă 3 surori, fiecare are copii, verişorii mei, avem nepoţei şi cumva prin rotaţie...Avem nişte vecini cu care ne înţelegem foarte bine, cu care am făcut o poartă între noi, cu care voiam să facem de fapt de mult, dar s-a concretizat puţin mai cu viteză, sunt şi mătuşa şi unchiul lui Darius care s-au mutat de la Galaţi acum 2 ani la Baloteşti, vin şi ei,cumva sinceră să fiu uneori poate aş vrea să fie puţin mai linişte, deşi ştiu că atunci când urmează linişte mă panichez şi poate n-aș mai vrea să fie linişte”, a mai spus Mădălina Crețan pentru Antena Stars.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest