Mădălina Miu susține că Tzancă Uraganu o înșală pe Alina Marymar cu ea de mână: „Îl așteaptă în recepție, el urcă în cameră cu alta!”

 

Soția din acte a manelistului a lansat în exclusivitate pentru Spynews.ro un nou atac la adresa lui Tzancă Uraganu.

 

Tzancă Uraganu este implicat într-un dreptunghi amoros. În acte este căsătorit cu Mădălina Miu, trăiește în aceiași casă și face copii cu Lambada, iar partenera oficială este Alina Marymar, cu care s-a logodit. Soția manelistului susține că inclusiv logodnica este înșelată de artist, chiar cu acceptul ei.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Mădălina Miu a declarat că Alina Marymar este victimă a comportamentului violent al manelistului, dar, totodată, a ajuns să accepte și infidelitățile acestuia. „Inclusiv această fetiță e batută și facută în toate felurile și ea îl așteaptă în recepție, în hoteluri prin țară, pentru că mie mi-au spus băieții din formația lui, și el urcă în cameră cu alta, deci asta e viața ei, deci să ne lase. Divorțul meu nu are legatură cu această femeie, el nici nu o cunoștea când eu am cerut divorțul”, a spus Mădălina Miu pentru Spynews.ro.

 

Soția din acte a lui Tzancă Uraganu a comentat și atacurule manelistului la adresa ei, spunând că se înscriu fix în același registru în care acesta le-a atacat public și pe Roxana Prințesa Ardealului, surorile Reea și Tina ori Narcisa Manelista. ”El așa declară despre orice femeie care nu dorește să mai audă de el. Cum a încercat să mă denigreze pe mine prin live-uri sau postări, la fel a făcut și cu Narcisa Manelista la un moment dat. Cu Roxana Prințesa Ardealului prin emisiuni tv, pe acele surori pe care le-a făcut praf în postările lui și cu care ulterior se posta cum se pupă și cum dansează împreună”, a mai spus Mădălina Miu.

 

Bruneta a explicat și de ce nu s-a încheiat procesul de divorț, chiar dacă a trecut mai bine de un an și jumătate de la declanșarea acestuia. ”Am toată încrederea că o să divorțez eu într-un final. El a insistat să divorțăm la notariat, prima dată am fost de acord, m-am prezentat la prima înfățișare, eu când am ajuns acolo am spus că eu am depus cererea de divorț la judecătoria sectorului 5 și domnii de acolo nici măcar nu știau de acest lucru”, a spus femeia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest