Maia Morgenstern, reacție după declarațiile controversate făcute de George Buhnici: "Să ne clătim ochii!"

 

Multe persoane publice de la noi din țară au reacționat în scandalul celulitei și al vergeturilor. Declarațiile făcute de George Buhnici, care spunea că unele femei nu arată bine la plajă și le-a sfătuit să meargă la sală, au creat controverse.

Maia Morgenstern este o altă vedetă care a reacționat în scandalul vergeturilor și al celulitei, scandal care ține primele pagini ale ziarelor de câteva zile bune.

"Păi ce să cauți tu la plajă? Ce fel de distracție e asta? Să te înghesui cu toți...Doamne iartă-mă! Să te stresezi? Să te enervezi? Să te și...îmbolnăvești de atâta...cum sa zic io?!" Dezgust. Căci da, avem dreptul la propriile standarde. Avem dreptul la opinie. Avem dreptul la propriile noastre plăceri. Și neplăceri. Păi nu mai bine le evităm? Neplăcerile, zic. Dacă se poate?!? Păi să ne oribilăm noi??? Scuze, cum ziceți că se zice?!? Oripilăm. Ah, oripilăm, bine. Sau epilăm?!?! Că nu-mi aduc aminte bine...
Să nu vorbim urât, că nu șade frumos obrazului. Să ne purtăm frumos, să ne exprimăm civilizat. Și dacă nu putem încă, n-are nimicutza. Ne mai civilizăm un picuț.
Uite, de exemplu putem să vizităm muzee. Să ne clătim ochii cu ce e mai frumos pe lumea asta. Cu opere de artă ce corespund standardelor noastre estetice. Etice sau estetice? Estice?!? Nu-mi mai aduc aminte bine...în fine.
Avem lucrări celebre, opere de artă ale marilor maeștri ai artelor frumoase - nemuritori, nemuritoare. Artă. Cultură. Altceva, zic.
Iată, de pildă, tabloul "Cele trei grații". Rubens. Pictorul.
Tabloul este expus la Museo del Prado. Madrid. Spania. Păi dacă tot ești/ suntem acolo...Păi nu-i păcat sa nu....și anume???
P. S. PradO, da? Nu PradA! Nici prada?!? A nu se confrunta. Confunda, scuze. Mulțumesc", a fost mesajul postat de marea actriță pe rețelele de socializare.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest