Mălina Avasiloaie, tranșantă pe rețelele sociale! Cum le-a răspuns tuturor celor care au criticat-o: ”Prefer să mă laud cu asta”

 

După ce a fost supusă mai multor critici în online, cântăreața le-a dat replica internauților care nu sunt de acord cu postările ei.

 

Mălina Avasiloaie trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei Alin Gabor. Rodul iubirii dintre cei doi, Zian, a venit pe lume la finalul acestei veri. Artista a fost foarte încântată, firesc, că a devenit mămică, iar în ultima perioadă a avut mai multe postări legate de familia ei pe conturile de socializare. Un lucru obișnuit, dar au existat și voci pe internet care nu au fost prea încântate de ceea ce promovează vedeta în online.

 

Pentru toți cei care au criticat-o, Mălina a avut un mesaj sincer, dar în același timp dur. Ea a subliniat că nu se va lăuda vreodată pe rețele cu averea, statutul financiar, ci cu ceea ce prețuiește mai tare, și anume familia ei. Totodată, i-a îndrumat pe cei care nu sunt de acord cu postările ei să nu o mai urmărească.

 

„Azi îmi laud soțul, fără nici cea mai mică doză de modestie, pentru că sunt cea mai fericită și mândra de el. (...) Și cu ocazia asta vreau să deschid și un subiect. Mi-a spus cineva odată că mă laud prea mult cu omul de lângă mine și familia mea. Da, perfect adevărat!

Prefer să mă laud cu asta și să arăt celorlalți cum e normal ca într-un cuplu să fie susținere reciprocă și să tragă amândoi la aceeași căruță. Nu o să mă laud niciodată cu alte lucruri, mai ales cu cele materiale, pentru că e plin Instagram-ul deja de expoziție de gentuțe, mașinuțe și adidași.

Cred că mai important e să învățăm să apreciem și să "aplaudăm" reușitele celor dragi, să evoluăm împreună prin exemple de la care avem ce învăța

Dacă vrei vezi nu mai feedback-uri la cremuțe și expoziție de lucruri materiale, te rog să-mi dai unfollow, pentru că tot ce vei vedea pe profilul meu va fi: familie, copii, el, carieră și o parte din viața mea privată! Cât mai îndur eu să arăt...'', a scris Mălina Avasiloaie, pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest