Mama Deliei, ajunsă în culmea disperării din cauza Oanei. A explicat de ce a ajuns să spună tot: „Nu comunică cu nimeni!”

 

 

Familia Deliei trece printr-un mare impas zilele acestea, când sora artistei a ales să se despartă se soțul ei și să se mute în altă locuință cu cei doi copii, pe care cei doi îi au împreună. Asta nu e tot, însă. Partea care a trezit comentariile negative este faptul că blondina și-a găsit deja un nou partener, pe care Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, îl denigrează în mediul online sub diferite forme, spre surprinderea tuturor. Totul a pornit de la o fotografie pe care artista a pus-o în mediul online, unde a stârnit un val de reacții și a răspuns la zeci de comentarii. Femeia se arată cu a fi copleșită total de această situație neașteptată și spune că bărbatul din viața Oanei nu este deloc un exemplu bun pentru nepoții săi. 

”Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa. Probabil sunteți cunoștințe și doare, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divorțați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă, lasă de dorit. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, a mai adăugat cântăreața de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest