Mama Irinei Deaconescu, operată în timp util: „A optat să îl înlăture complet”

 

Influencerița a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama sa.

 

Irina Deaconescu este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe de la noi din țară, astfel încât are o comunicate impresionantă de fani. Ea îi ține mereu la curent pe urmăritori cu situațiile cu care se confruntă, iar de această dată de-a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut cea care i-a dat viață.

 

Astfel, vloggerița și-a informat fanii că mama sa tocmai ce a fost operată. Fiica s-a temut că a fost vorba de cancer și consideră că situația se putea agrava, dacă problemele uterine ale mamei nu erau descoperite la timp, în urma unui test Papanicolau. Irina Deaconescu și-a convins mama să meargă la control, unde medicii i-au spus că trebuie să fie operată, pentru că în timp, problemele de sănătate puteau deveni mai grave.

 

„Mami s-a operat astăzi și cumva sunt prinsă cu fetele nonstop. Din păcate, a făcut un test Papanicolau, care n-a venit neapărat bine. Rezultatele n-au fost cele mai happy, dar n-a fost vorba de cancer! Doamne ajută, bine că a mers la timp. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am fi mers anul viitor, dacă ar mai fi stat așa. Tot am rugat-o de nenumărate ori să mergem să...i-a fost recomandat de doctor să înlăture părți din uter, pentru că, la rezultate, a părut că avea ceva formațiuni de celule destul de periculoase, ceva de genul trei. Doamne ajută că nu era vorba de cancer, dar se putea transforma în timp”, a spus spus influencerița, pe Instastory.

 

Irina Deaconescu a mai adăugat: „I-a fost recomandat să înlăture părți din uter sau să îl înlăture complet și mami a optat să îl înlăture complet și asta s-a și întâmplat. A fost o procedură făcută la paroscop (...) I-au înlăturat și trompa, i-au lăsat ovarele, având în vedere că este destul de tânără”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest