Manuela Oprișiu a stabilit cum trebuie să fie următorul bărbat din viața ei: „Să îndeplinească anumite lucruri”

 

Fostul fotomodel nu și-a refăcut viața după despărțirea de Leo de la Roșiori. Ce a determinat-o pe vedetă să nu mai accepte pe nimeni în viața ei până în acest moment.

 

Manuela Oprișiu a trăit o poveste tumultuoasă de iubire cu Leo de la Roșiori, în urma căreia a adus-o pe lume pe Ozana. Cei doi s-au despărțit, întrucât manelistul s-a întors la prima soție, cu care are mai mulți copii. Fostul fotomodel nu s-a implicat de atunci în nicio altă relație, pentru că apreciază că este foarte dificil să găsească un bărbat perfect, care să o iubească și să fie în același timp tată pentru copila ei. În exclusivitate pentru Spynews.ro, Manuela a expus criteriile pe care trebuie să le îndeplinească următorul partener din viața ei.

 

”Deocamdată nu îmi doresc pe cineva lângă mine. Nu vreau pe nimeni în viața mea acum, o am pe fată. Eu nu îmi doresc un bărbat lângă mine, știu că poate nu este cea mai corectă gândire, însă deocamdată eu nu îmi doresc, pentru că e foarte greu să găsești un om care să fie tată pentru fata ta. Eu am nevoie de un bărbat responsabil în viața mea... Să fie cel mai bun, cel mai corect, trebuie să îndeplinească niște lucruri. Mai ales că e fata la mijloc”, a spus Manuela Oprișiu.

 

Vedeta a mai spus că dacă nu era copilul la mijloc, cel mai probabil s-ar fi implicat într-o altă relație. ”Poate dacă nu era fata îmi era ușor, cu siguranță încercam să îmi refac viața, dar, având fata, mi-e greu și să mă gândesc că o să trebuiască să fac pasul ăsta la un moment dat. Nu simt să fac lucrul ăsta”, a adăugat bruneta.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest